Sakarya’nın Ferizli Yolu’nda yaşanan olay, trafikteki sorumsuzluğun geldiği noktayı gözler önüne serdi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, hareket halindeki bir otomobilin iki tarafından sarkarak ellerinde bez parçaları sallayan ve dans eden iki genç kız, hem kendi hayatlarını hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı.

İzleyenlerin yüreklerini ağzına getiren görüntüler, Sakarya’da sık sık gündeme gelen trafik güvenliği sorunlarını bir kez daha hatırlattı. Genellikle erkek sürücülerin tehlikeli hareketleriyle anılan şehirde, bu kez genç kızların benzer bir sorumsuzluk sergilemesi şaşkınlık yarattı.

Uzmanlar, bu tür davranışların sadece bireysel bir dikkatsizlik değil, toplumsal bir bilinç eksikliği olduğunu belirterek, trafikte denetimlerin artırılması gerektiğini vurguladı. Yetkililerin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Kaynak: sakaryasondakika