Kaybolma ihbarının ardından polis, AFAD, UMKE, AKUT ve çeşitli ilçe belediyelerinin arama kurtarma ekipleri bölgede çalışma başlattı. İstanbul İtfaiyesi Sualtı Arama Kurtarma (İSAK) ekipleri de Valide Sultan Bendi'nde dalış yaparak araştırmalarını sürdürüyor. Ekipler, Belgrad Ormanı çevresinde geniş çaplı tarama gerçekleştiriyor.
Gürel'in akrabası Yusuf Çeçtepe, yaptığı açıklamada, Ece Gürel’in pazar gününden bu yana kayıp olduğunu belirterek, profesyonel arama kurtarma ekiplerinin yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Çeçtepe, ekiplerin aralıksız çalıştığını, ancak vardiya değişimi nedeniyle geçici bir ara verildiğini ve şu ana kadar herhangi bir somut gelişme kaydedilmediğini dile getirdi.
Yetkililer ve gönüllü ekiplerin desteğiyle yürütülen arama çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Ece Gürel'in bulunması için Belgrad Ormanı’nda arama faaliyetlerine geniş çaplı olarak devam edileceği bildirildi. Gürel’in ailesi ve yakınları ise gelecek olumlu bir haber bekliyor.
Fotoğraf: sosyal medya