Hendek ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Ebubekir Boyukısa, yaklaşık 15 gün önce ağabeyinin yanına gitmek için İzmit’e gitti. Ancak genç adam, ağabeyine ait iş yerinin deposunda duvara sprey boyayla “Bu iş burada bitti” yazdıktan sonra kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Yakınları Şok Yaşadı

Ebubekir Boyukısa’yı asılı halde bulan yakınları, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yapılan incelemeler sonucunda Boyukısa’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Sebebi Ayrılık mı?

İddialara göre Boyukısa’nın sevgilisi ile ayrıldığı için intihar ettiği öne sürüldü. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için başlatılan soruşturma sürerken, genç adamın cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından Hendek Merkez Mezarlığı’nda defnedildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ