Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Gael Kakuta ve Ömer Şişmanoğlu, Yeni Malatyaspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkarak yeşil-siyahlı forma altında ilk gollerini kaydetti. Kakuta, sadece gol atmakla kalmayıp Ömer Şişmanoğlu ve Emre Demir’e 2 asist yaparak müthiş bir performans sergiledi. Ömer Şişmanoğlu da golünün yanı sıra Mendy’ye asist yaparak maça damga vuran isimlerden biri oldu.

Emircan Altıntaş da Siftah Yaptı

Sezon başında takıma katılan ancak şimdiye kadar gol sevinci yaşayamayan Emircan Altıntaş, bu maçta ilk kez fileleri havalandırarak siftah yaptı. Tecrübeli kanat oyuncusu, gol sevincini kulübede bulunan tesis müdürü Muhammet Çarktan ile paylaşarak büyük mutluluk yaşadı.

Bu karşılaşmayla birlikte, Sakaryaspor’da skor üreten oyuncu sayısı üç kişi daha artarken, takımın hücum gücü de önemli bir ivme kazandı.

foto: arşiv

Muhabir: Süleyman DOĞRU