AK Parti’nin 23 Şubat’ta düzenlenen Olağan Büyük Kurultayı’nda, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, dördüncü kez görevine seçildi. Yeni dönemde görev alacak ekibini belirleyen Yavuz, ekibiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Görev Dağılımı Belli Oldu
Ali İhsan Yavuz, ekibine seslenerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla Seçim İşleri Başkan Yardımcılarımızı belirledik. Her biri kendi alanında deneyimli, gayretli ve üretken isimler. Gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.
Başkan Yavuz sözlerine şöyle devam etti, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın Olur'uyla, SKM Başkanımızı ve Seçim İşleri Başkan Yardımcılarımızı belirlemiş olduk. Her biri birbirinden deneyimli, gayretli ve üretken olan değerli başkan yardımcısı arkadaşlarımızla geçeli gündüzlü çalışmak suretiyle bize tevdi edilen sorumluluğun hakkını en güzel şekilde vermeye çalışacağız inşallah.” “KOLLARI SIVADIK” “Bunun için, Sayın Cumhurbaşkanımızdan Olur almamızın üzerinden henüz birkaç saat geçmişken bir araya gelerek ilk toplantımızı gerçekleştirerek bir kez daha kollarımızı sıvamış olduk. Rabbim, bu yolda bizlere güç kuvvet versin ve bizlere vazifemizin hakkını en iyi şekilde vermeyi nasip etsin. Şimdiye kadar bize katkı veren arkadaşlarımıza katkıları için yürekten teşekkür ediyorum. Yeni ve yeniden görev alan başkan yardımcısı arkadaşlarıma muvaffakiyetler diliyorum. Hep birlikte Türkiye Yüzyılı İçin çalışmaya devam inşallah.”
foto: sosyal medya