Sakarya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve trafik polislerinin sıkça devriye gezmesine rağmen, esnaflar bu park alanlarını nesnelerle kapatarak araçların park etmelerini engellemeye devam ediyor.
Sürücüler Kaldırıma Park Ediyor
Park yeri bulamayan sürücüler, çözümü kaldırıma park etmekte buluyor. Ancak bu durum, hem araç sahiplerine hem de yayalara büyük sıkıntılar yaşatıyor. Kaldırıma park edilen araçlar, yayaların geçişini engellerken, trafik akışında da aksamalara yol açıyor.
Esnaflar Park Alanlarını Engelliyor
Özellikle iş yerlerinin önüne konulan nesneler, park alanlarını işgal ederken, esnafın bu engellemeleri sürdürmesi, sürücülerin tepkilerine yol açtı. Çoğu vatandaş, bu durumun trafik ve yaya güvenliği açısından büyük bir problem oluşturduğunu belirtiyor.