23 Mart Pazar günü Bursa’da gerçekleştirilen turnuvaya 49 kulüp ve 667 sporcu katılırken, Adapazarı Belediyesi Spor Kulübü 14 sporcu ile mücadele etti. Final müsabakalarında üstün performans sergileyen sporcular, madalyalarını alarak büyük sevinç yaşadı.
Dereceler Belli Oldu
-
Bayanlar 12-13 yaş grubu 42 kg: Elif Burukoğlu şampiyon, Sare Kutluyer ikinci.
-
Bayanlar 12-13 yaş grubu 38 kg: Fidan Dindar şampiyon, Aysima Kaba üçüncü.
-
9 yaş 25 kg bayanlar: Defne Arifoğlu şampiyon.
-
9 yaş bayanlar 37 kg: Zehra Aksoy ikinci.
-
13 yaş erkekler KATA: Süheyl Kayra Çıracı şampiyon.
-
12 yaş bayanlar 36 kg: Beyzanur Yılmaz üçüncü.
-
12 yaş bayanlar 40 kg: Miray Su Çendek üçüncü.
Antrenör Damar: “Milli Takıma Sporcu Kazandırmaya Devam Edeceğiz”
Adapazarı Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Şahin Damar, alınan başarıların tesadüf olmadığını vurgulayarak, “Çalışmalarımızın karşılığını madalya olarak alıyoruz. Karate branşında milli sporcular yetiştirdik ve bundan sonra da milli takıma sporcular kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Damar, Adapazarı Belediyesi’nin desteğinin önemine dikkat çekerek, “Çocuklarımıza her türlü imkânı sağlayan Başkan Mutlu Işıksu'ya, spor adamı Fatih Çelikel'e, Kulüp Başkanımız Selçuk Turan’a ve Adapazarı Belediyesi Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Sefa Başer’e canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
foto: sosyal medya