ORC Araştırma’nın Mart 2024 ile Mart 2025 arasında gerçekleştirdiği ankete göre, başarı oranı en yüksek olan büyükşehir ilçe belediye başkanları sıralandı.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yüzde 63,2 ile birinci sırada yer alırken, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yüzde 61,6 ile ikinci, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ise yüzde 60,8 ile üçüncü oldu.
Mutlu Işıksu ise 56,8'lik başarı oranıyla 10. sırada yer aldı.
Mutlu Işıksu, Adapazarı’na yaptığı başarılı hizmetlerle adından söz ettirirken, bu başarı listesinde de yer alması, Adapazarı halkının kendisine olan güvenini ve takdirini pekiştirdi. Işıksu'nun liderliğinde Adapazarı’nda pek çok alanda önemli projeler hayata geçirilirken, bu başarı, ilçenin geleceği adına da umut verici bir gelişme olarak değerlendirildi.
Fotoğraf: Sosyal Medya